Aplicați pentru un loc de muncă în Germania!

211025_Train2Germany_Header_2379x549px10

Găsește-ți un loc de muncă în Germania

Noul dumneavoastră loc de muncă în Germania

Inițiativa noastră "train2germany" este o alianță a mai multor asociații din industria germană a construcțiilor care, împreună cu Deutsche Bahn, are ca scop extinderea și consolidarea infrastructurii feroviare din Germania pe termen lung. Pentru a atinge acest obiectiv, căutăm noi angajați cu experiență în domeniul construcțiilor (feroviare) care să se alăture uneia dintre companiile noastre partenere pe un post permanent. V-am trezit interesul? Acest lucru este îmbucurător pentru noi! Bineînțeles, vă vom ajuta să aveţi un start de succes în Germania.

Pentru a vă forma o imagine mai bună a inițiativei noastre train2germany, puteți găsi detalii aici,  

  • pentru care locuri de muncă dn Germania vă căutăm 
  • care sunt următorii pași care vă așteaptă și  
  • care sunt mai exact companiile care și-au unit forțele în train2germany  

Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

Ce oferim / avantajele dumneavoastră

211025_Train2Germany_Header_2379x549px8

  • Sprijin în procesul de aplicare

  • Sprijin pentru îmbunătățirea cunoștințelor de limba germană

  • Contract de muncă permanent în Germania

  • Sprijin pentru mutarea în Germania

Drumul dumneavoastră spre Germania

1. Depunerea cererii dumneavoastră

Fachkraft LST Deutsche Bahn

Aflați despre profilurile noastre de locuri de muncă și aplicați cu ușurință online. Dacă profilul dvs. se potrivește cu cel puțin unul dintre posturile oferite de companiile noastre partenere, echipa noastră de recrutare vă va contacta. 

2. Invitație la evenimentul de informare

Consultant Johanna steht vor einem White Board und arbeitet an einem Projektplan.

Am dori să ne cunoaștem puțin și să vedem dacă ne potrivim. După ce ne-ați trimis cererea dumneavoastră, vă vom invita la un eveniment virtual de informare. Aici veți avea ocazia de a cunoaște mai bine Deutsche Bahn și toate companiile partenere și de a pune întrebările care vă interesează. 

3. Interviul de angajare/acceptarea unui loc de muncă

Bürotätigkeit Deutsche Bahn

În timpul interviului, una dintre companiile noastre partenere ajunge să vă cunoască mai bine și poate vedea dacă își poate imagina să colaboreze cu dumneavoastră pentru postul respectiv. Bineînțeles, puteți, de asemenea, să-i puneți potențialului manager toate întrebările la care nu aveți încă un răspuns, astfel încât să puteți lua aceeași decizie. În cadrul procesului de selecție, organizăm până la 2 interviuri. După aceea, compania parteneră, ca și dumneavoastră, ia decizia de a colabora - sau nu. Dacă am ajuns la un acord pozitiv aici, este timpul să vă pregătiți pentru începerea activității în Germania.

4. Recunoașterea calificării profesionale

Fachkraft DB Call Center Deutsche Bahn

Dacă aveți nevoie de recunoașterea calificării dumneavoastră profesionale pentru un anumit loc de muncă, ca parte a inițiativei noastre train2germany, vă vom sprijini în procesul de recunoaștere.

Companiile partenere ale train2germany la care puteți aplica prin intermediul anunțurilor noastre de angajare prezentate:

Logo_DB Bahnbaugruppe
Logo_DB Bahnbaugruppe

DB Bahnbau Gruppe GmbH

DB Bahnbaugruppe GmbH este responsabilă de planificarea, construcția și întreținerea infrastructurilor, în special a infrastructurii feroviare. În peste 40 de locații din întreaga țară, avem aproximativ 3200 de angajați, cu 300 de ucenici și studenți care urmează cursurile în sistem dual. Ne-am asumat misiunea de a promova soluții durabile, precum și idei inovatoare. Aceste obiective pot fi atinse prin diversitatea personalului nostru. Domeniile noastre de activitate sunt construcția de căi ferate, instalații tehnice, inginerie civilă, proiecte de antreprenoriat general și calificare. Nu numai că construim o cale ferată puternică, dar dezvoltăm și soluții durabile și inovatoare pentru infrastructura feroviară.

Logo_Joseph Hubert
Logo_Joseph Hubert

Joseph Hubert

Compania Joseph Hubert GmbH & Co. KG este o companie de construcții mijlocie, cu o istorie de peste 100 de ani, ale cărei competențe de bază se află în domeniile construcției de căi ferate, inginerie civilă în domeniul căilor ferate, tehnologie de sudură, precum și logistică de șantier. Locaţiile noastre sunt la Nürnberg (sediul central) și Bochum (sucursala). Prin politica noastră corporativă orientată spre viitor, punem un accent deosebit pe formarea și perfecționarea celor aproximativ 200 de angajați ai noștri, precum și pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare pentru utilaje și proceduri de lucru în domeniul construcțiilor feroviare. Fiind o afacere de familie, acționarii și angajații sunt uniți prin următoarele valori fundamentale:

Calitate - Responsabilitate - Antreprenoriat - Fiabilitate - Inovație

Cu competenţa noastră, creăm baza pentru o mobilitate orientată spre viitor în infrastructura feroviară din Germania.

Logo_KAF Falkenhahn Gruppe
Logo_KAF Falkenhahn Gruppe

KAF Falkenhahn

Grupul de companii KAF Falkenhahn, fondat în 1919 de Karl August Falkenhahn (KAF) cu sediul central în Kreuztal (NRW), acoperă toate disciplinele din domeniul construcțiilor feroviare cu cei aproximativ 350 de angajați, începând de la inginerie civilă la construcția de căi ferate, tehnologie de control și siguranță, logistică feroviară și tehnologie de linii aeriene. Principiile managementului de succes al angajaților stabilite la acea vreme sunt apreciate și astăzi. Fiecare angajat știe că va fi solicitat de companie, dar și protejat și ajutat, astfel încât să poată privi cu mândrie la realizările echipei din care face parte.

Logo_Leonhard Weiss
Logo_Leonhard Weiss

LEONHARD WEISS

LEONHARD WEISS este una dintre cele mai importante companii de construcții din Germania, cu peste 6.000 de angajați și două sedii în Göppingen și Satteldorf. Cu cele trei divizii operaționale de inginerie civilă și structurală la cheie, construcții de drumuri și construcții de rețele cu construcții de infrastructură feroviară, compania de familie deservește clienți regionali și naționali. La LEONHARD WEISS, bunăstarea și progresul angajaților reprezintă o prioritate ridicată. Potrivit Focus Business 2021, compania de familie s-a calificat pentru a opta oară consecutiv drept cel mai căutat angajator din sectorul construcțiilor.

Logo_Rhomberg Sersa Deutschland
Logo_Rhomberg Sersa Deutschland

Rhomberg Sersa Deutschland GmbH

Rhomberg Sersa Deutschland, fostul Sersa Group Deutschland, activează din 1992 pe șantierele de construcții feroviare de toate dimensiunile pentru căile ferate publice și private din Germania. Cu aproximativ 250 de angajați în 4 locații din Germania (Berlin, Dresda, Halle (Saale), Spremberg), acționează ca furnizor pentru construcția și întreținerea infrastructurilor feroviare pentru toate ecartamentele și toate căile ferate. Activitățile includ construcția mecanică a căii ferate, sudarea șinelor, inspecția, gestionarea instalațiilor și formarea profesională.

Logo_STRABAG
Logo_STRABAG

STRABAG

Pentru că succesul poate veni doar dacă lucrăm împreună. În calitate de grup tehnologic european pentru servicii de construcții, STRABAG construiește mii de structuri în întreaga lume în fiecare an, reunind oamenii, materialele de construcție și echipamentele potrivite la locul potrivit și la momentul potrivit. Fără munca în echipă - dincolo de granițele și zonele geografice - acest lucru nu ar fi posibil. Deveniţi parte din echipa noastră!

STRABAG Rail GmbH este o companie internațională de construcții feroviare și face parte din grupul STRABAG SE. Cu o experiență de peste 90 de ani, oferă un impuls valoros în planificarea proiectelor de construcții feroviare și stabilește standarde calitative în executarea lucrărilor de construcție.

Logo_Zürcher
Logo_Zürcher

Zürcher

Cei care se bazează pe calitate au întotdeauna un viitor măreț, chiar și în secolul 21. Cu acest principiu director, Zürcher Bau GmbH este alături de clienții săi ca partener competent pentru clienții preponderent publici, dar și pentru cei privați. Cu sectoarele noastre de construcții de cale ferată, inginerie civilă și construcții subterane, realizăm comenzi individuale și proiecte de mare anvergură într-o manieră de înaltă calitate tehnică, optimizată din punct de vedere economic și fiabilă din punct de vedere al termenelor de execuție și dintr-o singură sursă. Aceasta este ceea ce reprezintă echipa noastră de ingineri, economiști de afaceri și echipe de asamblare cu un total de 180 de angajați la sediul principal din Meißenheim și la sucursalele din Würzburg și Hermeskeil. Cu o experiență de peste 60 de ani ca o companie de familie, Zürcher asigură rezultate performante din punct de vedere tehnic și economic, atât pe șine, cât și în afara lor.

Logo_DB Netze
Logo_DB Netze

DB Netze

DB Netz AG este compania de infrastructură feroviară a Deutsche Bahn AG și operează cea mai mare infrastructură feroviară din Europa. Cu peste 50.000 de angajați, suntem responsabili pentru o rețea de aproape 33.400 de kilometri. Sarcina este de a furniza o infrastructură de înaltă calitate și nediscriminatorie pentru peste 420 de întreprinderi feroviare și de a gestiona exploatarea infrastructurii. Aceasta include programarea, managementul operațional și managementul construcțiilor și al întreținerii.

Infrastructura noastră formează coloana vertebrală a unei rețele feroviare puternice în Germania. Este, ca să spunem așa, motorul de creștere al transportului feroviar. Pentru a ne dezvolta, noi, DB Netz AG, trebuie să punem la dispoziția clienților noștri capacitățile necesare - ajutați-ne să facem acest lucru!

Întrebări frecvente

Mai jos veți găsi o selecție a celor mai frecvente întrebări și răspunsuri despre procesul de aplicare pentru un loc de muncă la una dintre companiile partenere din cadrul inițiativei noastre train2germany.

La ce companie parteneră trebuie să mă adresez cu datele mele?

Prin trimiterea datelor dvs., vă depuneți aplicaţia pentru profilul postului pe care l-ați selectat. Mai multe companii partenere au trimis posturi vacante pe fiecare profil de loc de muncă în cadrul inițiativei noastre train2germany. După trimiterea datelor dumneavoastră, echipa noastră de recrutare va primi cererea dumneavoastră și o va verifica. Dacă profilul dvs. se potrivește cu cel puțin unul dintre posturile oferite de companiile noastre partenere, echipa noastră de recrutare vă va contacta și va discuta cu dvs. despre următorii paşi pe care trebuie să-i urmaţi în cadrul procesului.   

Ende des Expander-Inhaltes
Voi fi angajat al Deutsche Bahn AG?

Inițiativa noastră train2germany reunește mai multe companii partenere care sunt în căutarea de noi angajați pentru locul lor de muncă din Germania. În spatele fiecărui profil de loc de muncă prezentat aici se află mai multe companii partenere care caută angajați, inclusiv filiale ale Deutsche Bahn AG. Împreună cu dumneavoastră, vă vom găsi o poziție în cadrul inițiativei. Nu trebuie să fie vorba neapărat de Deutsche Bahn AG.

Ende des Expander-Inhaltes
În ce limbă îmi pot depune aplicaţia?

Vă puteți depune cererea în limbile engleză, germană sau română. Cu toate acestea, în Germania, germana este încă limba vorbită de toți angajații noștri .

Ende des Expander-Inhaltes
Unde au loc interviurile personale?

Interviurile au loc în cadrul evenimentelor noastre de recrutare din țara respectivă. Vom anunța în prealabil unde anume va avea loc acest eveniment. În funcție de situație, ne rezervăm dreptul de a realiza interviurile în format digital.Pentru aceasta aveți nevoie de un dispozitiv cu acces la internet, de preferință un PC cu acces la internet sau un telefon mobil sau o tabletă .

Ende des Expander-Inhaltes
Există o limită de vârstă?

Nu, nu există o limită de vârstă. 

Ende des Expander-Inhaltes
Pot aplica și pentru mai multe profiluri de locuri de muncă la train2germany?

Este posibil să se aplice pentru toate profilurile de locuri de muncă prezentate. Cu toate acestea, deoarece echipa noastră de recruiteri verifică datele dvs. pentru toate companiile partenere în cadrul inițiativei, acest lucru nu este absolut necesar .

Ende des Expander-Inhaltes
Câți candidați căutaţi?

Ca parte a inițiativei noastre train2germany, căutăm un număr mare de viitori angajați pentru companiile noastre partenere. Sunteți interesat? Aplicați la noi!

Ende des Expander-Inhaltes
Cât de bune trebuie să fie cunoștințele mele de germană?

Nu trebuie să vorbiți deja o germană perfectă. Împreună vom găsi o modalitate de a vă permite să învățați nivelul dorit de limba germană înainte de a începe să lucrați pentru una dintre companiile noastre partenere din Germania. 

Ende des Expander-Inhaltes
Pot să aplic fără a avea o formare profesională corespunzătoare?

Nu aveți încă o calificare recunoscută în Germania pentru una dintre profesiile pe care le căutăm? Nici o problemă!  Experiența dumneavoastră profesională poate fi, de asemenea, suficientă pentru postul dorit..  Cu toate acestea, dacă  la una dintre companiile partenere este necesară o formare profesională recunoscută, vă vom sprijini în procesul de recunoaștere a formării profesionale pe care ați absolvit-o deja în țara dumneavoastră de origine.

Ende des Expander-Inhaltes
În ce localitate din Germania voi lucra?

Companiile noastre partenere caută candidați în diferite locații din Germania - iar dumneavoastră aveți un cuvânt de spus în ceea ce privește locul de muncă. 

Ende des Expander-Inhaltes
Nu ați găsit un răspuns adecvat?

Contactați-ne pentru întrebări suplimentare la recruitingservice@train2germany.com. Vă mulţumim!

Ende des Expander-Inhaltes