Muncitor calificat infrastructură de transport

211025_Train2Germany_Header_2379x549px12

Găsește-ți un loc de muncă în Germania

Muncitor calificat infrastructură de transport

Pentru una din diversele locaţii din Germania suntem în căutare de muncitori calificaţi în construcții (f/m/d) pentru infrastructura de transport.


Atribuţiile dumneavoastră:

 • Lucrați împreună cu echipa dvs. pe șantierele de construcție a infrastructurii de transport (drumuri, căi ferate etc.) din întreaga Germanie, având întotdeauna în vedere siguranța.
 • În funcție de pregătirea și/sau experiența pe care o aveți, în atribuţiile dumneavoastră sunt incluse fie 
 • Construcții subterane: lucrări de excavații, pozarea de cabluri, puțuri și conducte sau realizarea de lucrări de pavaj și terasamente în general
 • sau
 • Construcții de clădiri: construcția de clădiri din piatră și beton armat, lucrări de cofraj, lucrări de armare sau construcția de lifturi, rampe sau scări
 • După o instruire inițială privind condițiile de lucru la faţa locului în Germania, veți colabora cu colegi cu experiență și veți avea posibilitatea de a vă dezvolta continuu.


Profilul tău:

 • În mod ideal, trebuie să fi absolvit o formare profesională în domeniul ingineriei civile sau al construcţiei de clădiri (construcții de drumuri, construcții de căi ferate, construcții din beton armat, construcții din beton, zidărie sau altele similare) sau într-un domeniu conex
 • Sau aveți cel puțin câțiva ani de experiență profesională în sectorul construcțiilor
 • Doriți să vă mutați în Germania, iar noi vă putem ajuta în acest sens (de exemplu, oferindu-vă o primă cazare)
 • Aveți cunoștințe inițiale de limba germană, cel puțin la nivel A2
 • Aveți permis de conducere european 
 • Ideal ar fi să aveți cunoștințe în manipularea mașinilor și echipamentelor de construcții de drumuri 
 • Lucrările de montaj și turele de noapte nu sunt o problemă pentru tine

T_Link_Aplicați aici (Muncitor calificat infrastructură de transport)

Întrebări frecvente

Mai jos veți găsi o selecție a celor mai frecvente întrebări și răspunsuri despre procesul de aplicare pentru un loc de muncă la una dintre companiile partenere din cadrul inițiativei noastre train2germany.

La ce companie parteneră trebuie să mă adresez cu datele mele?

Prin trimiterea datelor dvs., vă depuneți aplicaţia pentru profilul postului pe care l-ați selectat. Mai multe companii partenere au trimis posturi vacante pe fiecare profil de loc de muncă în cadrul inițiativei noastre train2germany. După trimiterea datelor dumneavoastră, echipa noastră de recrutare va primi cererea dumneavoastră și o va verifica. Dacă profilul dvs. se potrivește cu cel puțin unul dintre posturile oferite de companiile noastre partenere, echipa noastră de recrutare vă va contacta și va discuta cu dvs. despre următorii paşi pe care trebuie să-i urmaţi în cadrul procesului.   

Ende des Expander-Inhaltes
Voi fi angajat al Deutsche Bahn AG?

Inițiativa noastră train2germany reunește mai multe companii partenere care sunt în căutarea de noi angajați pentru locul lor de muncă din Germania. În spatele fiecărui profil de loc de muncă prezentat aici se află mai multe companii partenere care caută angajați, inclusiv filiale ale Deutsche Bahn AG. Împreună cu dumneavoastră, vă vom găsi o poziție în cadrul inițiativei. Nu trebuie să fie vorba neapărat de Deutsche Bahn AG.

Ende des Expander-Inhaltes
În ce limbă îmi pot depune aplicaţia?

Vă puteți depune cererea în limbile engleză, germană sau română. Cu toate acestea, în Germania, germana este încă limba vorbită de toți angajații noștri .

Ende des Expander-Inhaltes
Unde au loc interviurile personale?

Interviurile au loc în cadrul evenimentelor noastre de recrutare din țara respectivă. Vom anunța în prealabil unde anume va avea loc acest eveniment. În funcție de situație, ne rezervăm dreptul de a realiza interviurile în format digital.Pentru aceasta aveți nevoie de un dispozitiv cu acces la internet, de preferință un PC cu acces la internet sau un telefon mobil sau o tabletă .

Ende des Expander-Inhaltes
Există o limită de vârstă?

Nu, nu există o limită de vârstă. 

Ende des Expander-Inhaltes
Pot aplica și pentru mai multe profiluri de locuri de muncă la train2germany?

Este posibil să se aplice pentru toate profilurile de locuri de muncă prezentate. Cu toate acestea, deoarece echipa noastră de recruiteri verifică datele dvs. pentru toate companiile partenere în cadrul inițiativei, acest lucru nu este absolut necesar .

Ende des Expander-Inhaltes
Câți candidați căutaţi?

Ca parte a inițiativei noastre train2germany, căutăm un număr mare de viitori angajați pentru companiile noastre partenere. Sunteți interesat? Aplicați la noi!

Ende des Expander-Inhaltes
Cât de bune trebuie să fie cunoștințele mele de germană?

Nu trebuie să vorbiți deja o germană perfectă. Împreună vom găsi o modalitate de a vă permite să învățați nivelul dorit de limba germană înainte de a începe să lucrați pentru una dintre companiile noastre partenere din Germania. 

Ende des Expander-Inhaltes
Pot să aplic fără a avea o formare profesională corespunzătoare?

Nu aveți încă o calificare recunoscută în Germania pentru una dintre profesiile pe care le căutăm? Nici o problemă!  Experiența dumneavoastră profesională poate fi, de asemenea, suficientă pentru postul dorit..  Cu toate acestea, dacă  la una dintre companiile partenere este necesară o formare profesională recunoscută, vă vom sprijini în procesul de recunoaștere a formării profesionale pe care ați absolvit-o deja în țara dumneavoastră de origine.

Ende des Expander-Inhaltes
În ce localitate din Germania voi lucra?

Companiile noastre partenere caută candidați în diferite locații din Germania - iar dumneavoastră aveți un cuvânt de spus în ceea ce privește locul de muncă. 

Ende des Expander-Inhaltes
Nu ați găsit un răspuns adecvat?

Contactați-ne pentru întrebări suplimentare la recruitingservice@train2germany.com. Vă mulţumim!

Ende des Expander-Inhaltes

T_Link_Aplicați aici (Muncitor calificat infrastructură de transport)